Den Země - pokračování projektu "Arboretum aneb učebna

před školou," podpořeného Ministerstvem životního prostředí

Ve čtvrtek dne 8. 5. 2014 se již po druhé uskutečnila společná brigáda rodičů, žáků a zaměstnanců školy. Minulý rok se začalo s úpravami okolí školy a sázením stromů, letos se pokračovalo. Jsme velmi rádi, že mnoho rodičů a žáků přišlo ve svém volném čase pomoci vylepšovat okolí školy a budovat pěkné zázemí pro výuku. Celá akce se velmi vydařila, počasí nám přálo.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout v sekci Naše činnost: Rok 2013-2014

Na následujícím odkaze se podívejte na dokument z celé akce:

Arboretum aneb učebna před školou

V rámci projektu "Arboretum aneb učebna před školou", který škola realizuje s finanční podporou Ministerstva životního prostředí ve výši 70 000 Kč, se dne 8. 5. 2013 uskutečnila společná akce rodičů, žáků a učitelů s  cílem upravit areál školy a vysadit keře a stromy před školou.

V roce 2014 ve stejném termínu jsme uspořádali další brigádu ke Dni Země, při které jsme v započatém projektu pokračovali.

Fotografie z obou akcí si můžete prohlédnout v sekci Naše činnost v roce 2012-2013 a v roce 2013-2014.

 

Vážení rodiče a přátelé školy,

děkuji za Váš velký zájem pomoci při budování hezčího a funkčního prostředí okolí školy. Vaše nabídka ve všech směrech předčila naše očekávání.   

8. května 2013 jsme nastartovali plán změn, který bychom chtěli vylepšovat a doplňovat  podle toho, jaké finanční prostředky se nám podaří získat.

 

Mgr. Marie Navrátilová, ředitelka školy